V KONDICI S GALERIÍ PŘEROV


PRAVIDLA SOUTĚŽE

V KONDICI S GALERIÍ PŘEROV!

Soutěžte s námi a vyhrajte jeden měsíc s osobním trenérem zdarma!

Akce se koná ve spolupráci se Sportovním centrem Mlýn Přerov a můžete vyhrát měsíc s osobním trenérem zdarma a další výhody. Výhra zahrnuje:

  • Měření na váze Tanita
  • Sestavení jídelníčku
  • Osobní trénink 2x týdně
  • 2x týdně vstup do fitcentra nebo na skupinová cvičení
  • dárkový poukaz v hodnotě 300 Kč od Herba Zdravá Výživa
  • Závěrečné měření

Výherce absolvuje tréninky pod vedením osobní trenérky Petry Valentové nebo Daniely Čapkové.

Najděte na Facebooku Galerie Přerov soutěžní příspěvek, označte příspěvek „To se mi líbí“ a odpovězte na soutěžní otázku pomocí komentáře pod příspěvek. Soutěžit můžete do 4. 4. 2019 do 23.00 hodin. Celá pravidla soutěže naleznete zde.

 

Obecná pravidla

Soutěžící je po přihlášení do soutěže povinen soutěžit v rámci fair play a souhlasí s pravidly soutěže, která jsou uvedena v plném znění na www.galerieprerov.cz. Za přihlášení do soutěže je považováno vložení komentáře s odpovědí na soutěžní otázku pod soutěžní příspěvek na Facebooku Galerie Přerov a označení soutěžního příspěvku „To se mi líbí“ nejpozději do 4. 4. 2019 do 23.00 hod.

Soutěžící je povinen v případě výhry podepsat vstupní formulář o absolvování měsíčního programu zdarma. Na základně podpisu formuláře bude sestaven měsíční plán pro výherce. Výherce se podpisem vstupního formuláře zavazuje, že měsíční plán dokončí dle svého nejlepšího svědomí a fyzických možností, v případě, že tak neučiní, vyhrazuje si organizátor právo požadovat po výherci uhrazení vynaložených prostředků na osobní měsíční program. Výherce podpisem vstupního formuláře uděluje souhlas k pořizování fotografií své osoby ve sportovním oblečení na začátku a konci měsíčního programu, dále uděluje souhlas k fotodokumentaci průběhu tréninku v rámci celého měsíčního programu. Soutěžící vysloveně souhlasí s tím, že organizátor je oprávněn v souladu s § 84 a § 85 zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, užít bezplatně jméno, příjmení, obrazové snímky účastníka v médiích (včetně internetu a sociálních sítí), propagačních a reklamních materiálech organizátora, a to výhradně v souvislosti s touto akcí a dále rovněž v souvislosti s ostatními poskytovanými službami, a to po dobu 3 let od ukončení soutěže.

 

Z řad soutěžících budou vybráni výherci dva - jeden muž a jedna žena. Vyhlášení proběhne 5. 4. 2019 na Facebooku Galerie Přerov. Bližší informace výherce obdrží přímo od Fitcentra a jeho osobního trenéra v rámci DNE ZDRAVÍ, který proběhne v Galerii Přerov 8. 4. 2019.

 

Soutěžící:

Soutěžícím v soutěži „V KONDICI S GALERIÍ PŘEROV“ je každý, kdo se přihlásí k účasti nejpozději do 4. dubna 2019 do 23.00 hodin prostřednictvím soutěžního příspěvku na Facebooku Galerie Přerov, jak je uvedeno výše.

 

Organizátor akce:

Galerie Přerov, s.r.o.

Čechova 3491/26

750 02 Přerov

IČ: 29287138

DIČ: CZ29287138

Zpět na přehled