Spodní prádlo RADÚZA


Spodní prádlo RADÚZA

Milé dámy … víte, že podprsenka, která nesedí správně, může výrazně změnit pevnost prsou, ale také způsobit další nepříjemnosti, jako například odřeniny?  Správná VELIKOST je ZÁKLAD . . a já jako stylistka bych dodala, že pokud máte správné spodní prádlo, vaše silueta je dokonalá a cítíte se skvěle i ve svých outfitech. Nic vás nikde neškrtí, netáhne a cítíte se komfortně. Nezapomínejte, že pod různé typy topů a šatů se hodí jiná podprsenka. A ještě  pár zajímavostí o spodním prádle…

Spodní prádlo odráží osobnost člověka. Vědci zjistili, že ženy, které mají bílé bavlněné kalhotky, dávají přednost vizáži bez make-upu - přirozená krása.

Žena vystřídá za život 6 velikostí podprsenek.

Aktivně nošená podprsenka by měla být vyměněna po šesti měsících.

 A kam zavítat pokud potřebujete nové spodní prádlo a odborné poradenství? Určitě do prodejny Spodní prádlo Radúza v prvním patře Galerie Přerov.

Zde vám s výběrem pomůže odborně školený a příjemný personál, který se vám bude ochotně věnovat. Poradí a pomůže vám vybrat tu správnou podprsenku a vysvětlí, jak má sedět a na co si dávat při koupi pozor.

Vnímají zde prodej spodního prádla především jako službu pro zákaznice, založenou na osobním, individuálním přístupu. Společnost je na českém trhu od roku 2006 a odměnou jsou stále vracející se spokojené zákaznice.

V nabídce zde mají spodní prádlo, pyžama, noční košile, župany, košilky.

Zpět na přehled