Letní nákupy na dosah ruky


Chystáte se na dovolenou? Chcete se vyhnout zdlouhavému nakupování a balení?

Letos to zvládnete v klidu a v pohodě! Vše si zařídíte a nakoupíte pod jednou střechou!

Jak si sestavit cestovní lékárničku a vybrat kvalitní ochranu na opalování vám poradí odborníci v naší lékárně Dr. Max. Při balení nezapomeňte ani na sluneční brýle, které se by měli být nejen atraktivním módním doplňkem, ale hlavně nezbytnou ochranou pomůckou v péči o váš zrak. V Grand Optical seženete jen kvalitní a prověřené sluneční brýle zaručující 100% ochranu před UV zářením.

S oblečením to většinou bývá tak, že je potřeba sbalit vše, co bychom mohli aspoň jednou využít. A nakonec si na dovolené kromě plavek oblečeme jen pár oblíbených kousků, ve kterých se cítíme dobře!

Plavky využijete na 100% i když jich budete mít s sebou několik. Velký výběr super trendy plavek na vás čeká prodejně New Yorker a H&M. Pohodlné plážové boty si určitě vyberete v naší prodejně CCC.

Na romantické večery se vám budou hodit lehce elegantní a pohodlné šaty z letní kolekce Orsay a zajímavé doplňky C&A.

Závěrečný nákupní běh zakončete v naší směnárně  TOURIST CENTRUM pro potřebnou měnu, dálniční známku, nebo parkovací kartu na letiště a základ na dovolenou máte připraven!

Užívejte si žhavé letní dny doma i na dovolené...

Letošnímu létu vládnou zvířecí potisky, výrazné barvy a luxusně minimalistické doplňky. Objevte to nejlepší z nových letních kolekcí v prodejnách Galerie Přerov.

Zpět na přehled