Hřejivé svetry a roláky


S příchodem podzimních plískanic a klesáním venkovních teplot nastává čas myslet na doplnění vašich šatníků pleteninami, které jsou letos opět trendy. . Nemusíte nechat  své klasické halenky a trička odpočívat na dně šatníku, ale užijte si módní vrstvení, které je zábavné a velice stylové a umí  zakrýt i nějakou tu naši nedokonalost.  Užijte si letos pletené šaty,které jsou ženské a zároveň vás zahřejí.

Pleteniny zahřejí a jsou super módní. Co se skvěle hodí k džínům a navíc zahřeje? Svetr. Jedním z trendů letošní zimy jsou mohutné svetry s vypleteným nebo barevným vzorem, heboučké roláky ,ale bát se nemusíte ani kardiganů.

Ptáte se, co nového mohou návrháři a známé řetězce vymyslet kolem svetrů? ! Aktuální trendy ve svetrech diktují originalitu vzorů a nevšední tvar. A pro všechny, dámy, které nepověsily pletací jehlice ještě na hřebík…fantazii se meze nekladou a jedinečnosti tleskám. Pokud máte nějaký XXL svetr po babičce schovaný, určitě ho letos využijte, pokud samozřejmě není skrz na skrz prožraný od molů.

Letošní podzim bude inspirován např. anglickým stylem. S barvami jsou návrháři střídmější, vedou nadčasové - černá, šedá a béžová. O to spíš se nebojte barevných doplňků a kombinacíŠatník můžete rozzářit i modrou, červenou či zelenou, kterými zdůrazníte svou eleganci. Vrací se i obrovské roláky, šály či návleky na ruce a nohy. Rovněž také ponča.

Úžasné kousky pořídíte v Galerii Přerov v prodejnách Orsay, C&A, H&M nebo New Yorker..

Užijte si měkoučký  podzim .

Zdroje obrázků: Pinterest

Zpět na přehled