Hlasujte o nejlepší tablo mateřských škol!


Hlasujte v soutěži o nejlepší tablo mateřských škol a rozhodněte o tom, která třída vyhraje 5.000 Kč na nákupy do Galerie Přerov! Hlasování běží od 1. do 19. června. 

Jak hlasovat? 

Hlasování probíhá prostřednictvím hlasovacích kartiček, které budou k dostání na infostánku Galerie Přerov v období od 1. 6. 2019 do 19. 6. 2019. Při hlasování je nutné vyplnit kontaktní údaje hlasujícího. Každý jednotlivec může hlasovat pouze jednou. Nezletilý hlasující může hlasovat pomocí e-mailové adresy svého zákonného zástupce, musí však do registrační kartičky za své jméno uvést svůj věk. Na jednu e-mailovou adresu dospělého hlasujícího mohou hlasovat dva nezletilí. Za neplatný je považován každý hlas se shodnou e-mailovou adresou a jménem. 

Hlasovat o speciální cenu Galerie Přerov je možné na Facebooku Galerie Přerov. Zde bude umístěno soutěžní album s fotografiemi tabel a popiskem o soutěžícím. Hlasování proběhne pomocí komentářů. Fotografie s největším počtem korektních odpovědí v komentářích na danou soutěžní otázku se stane vítězem.

Vyhlášení vítěze proběhne 21. června. 

Vítěz hlavní ceny se nemůže stát zároveň vítězem hlasování o speciální cenu Galerie Přerov! V případě shody bude vyhlášen jako vítěz speciální ceny druhý v pořadí.

Zpět na přehled