DEN ZDRAVÍ!


Přijďte do Galerie Přerov na letošní Den zdraví a dozvíte se, jak zdravě žít!

Co na vás čeká? 

AGEL

U společnosti Agel si můžete nechat bezplatně změřit krevní tlak a zájemci také mohou zjistit podíl tuku v těle díky použití přístroje InBody. Odborníci vám spočítají BMI a vyzkoušíte si třeba i nácvik resuscitace! Nejmenší účastníky akce potěší také skupinové cvičení dětí.

Best4Run

U stánku BestRun si můřete nechat diagnostikovat došlap na podsvětlené desce, otestovat boty značky Saucon, kde si na vlastní kůži vyzkoušíte porovnání mezi terénní a silniční botou. Po celu dobu akce je vám k dispozici naše běžecké poradenství. Dozvíte se také informace o běžeckých trénincích, které probíhají každou neděli pod vedeném certifikovaných trenérů. Jsme největší specializovaná prodejna pro běžce na celé Moravě. Skladem máme stovky párů bot pro začátečníky i pokročilé. V prodejně děláme diagnostiku .

Herba zdravá výživa

Od cca 12.00 do 18.00 hodin se můžete těšit na výživovou poradkyni paní Jana Kolářová ze Studia Pohoda, se kterou spolupracujeme od podzimu 2017. Připravila pro vás nabídku poradenství a dlouhodobé spolupráce, měření BMI i tělesného tuku. 

Budou pro vás nachystané tyto ochutnávky:

Lucky Alvin – oříšková másla různých příchutí

Family Snack – bezlepkové křupky nejen pro děti

DNM – přepuštěné máslo Ghí, Bambova sůl, ajurvédská káva, Amalaki

Bezlepík – bezlepkové pečivo

Lifefood – nové bio granoly a snídaňové kaše

Maxsport – nové proteinové chipsy

Bezva müsli – sypané musli i v bezlepkové variantě

Markol – bio, vegan, raw, ručně vyráběné tyčinky

Apotheke – sušené zeleninové nesmažené chipsy, vegetariánské pomazánky

Torras – čokolády bez cukru

Jaromír Heviánek – sušená jablka, mošty, (sirupy) - regionální produkce

Oskola – detoxikační březová míza

Sonnentor – bio čaje

Kitl – sirupy zvané syroby, zvláště ovocné letní příchutě

Madami – ovocné šťávy a koncentráty s dužinou, (pohanko jáhlové hrudky)

Stöger – rakouské oleje v bio kvalitě

Kosmas

Naše prodejna Kosmas si pro vás do svého prodejního stánku připravila nejlepší výběr knih se zaměřením výhradně na zdraví. Vyberete si ty nejlepší kuchařky, knížky o životním stylu, sportu a další.

Oxalis

Oxalis čaj&káva - jeden z předních evropských výrobců a distributorů sypaného čaje a plantážní kávy s moderním přístupem ke zdravému životnímu stylu. Na stánku můžete ochutnat tyto dva čaje:

Ájurvédský čaj Kakao - kardamon: Ájurvéda je 5000 let stará medicína těla a mysli. V sanktru, staroindickém jazyce, znamená ,,Áju,, život a ,,Véda,, vědění. Je považována za nejstarší zachovalý systém léčby na světě. Zabývá se nejen léčbou, ale i prevencí a dlouhověkostí.

Čistící - bylinná směs, která je výborná na detoxikaci, ovlivňuje správnou funkci jater a stav pokožky. Navíc působí na cévní a dýchací systém.

dm drogerie

Vyzkoušejte chutné bio produkty z dm drogerie. Samozřejmě ve vysoké dm kvalitě a za dlouhodobě výhodné ceny. Ochutnávka produktů dmBio bude na vás čekat po celou dobu na prodejně.

Orion 

Přijďte se inspirovat na ukázku zdravého pečení s OrionemČeká na vás ochutnávka a prezentace zboží. 

Doktor.cz

Vyjděte i vy vstříc požadavkům svých pacientů a zařaďte se mezi moderní doktory a jejich ordinace, kteří již díky tomuto projektu získali mnoho spokojených pacientů.

Avon

Na stáku Avonu bude probíhat prodej triček na pochod pro prevenci karcinomu prsu. 

Dr.Max

Každá pleť je trochu jiná, může být suchá, mastná, či citlivá, a proto každá pleť vyžaduje odlišnou péči a takové přípravky, které odpovídají jejím potřebám. Pro všechny typy pleti ale platí, že základem péče je důkladné čištění a kvalitní krémy. Jaká je vaše pleť zjistíte na diagnostice pleti u stánku Lékárny Dr.Max.

Sdružení Most k životu

U stánku Sdružení Most k životu bude pro Vás připravena prezentace služeb a prodej výrobků z chráněné dílny.

Prospánek

Prezentace zdravého spánku. Přijďte se informovat o nejdůležitějších krocích, které vedou k dokonalému a především zdravému spánku.

Ví vaše děti co je zdravé pro jejich zoubky? O zábavu vašich ratoletstí bude také postaráno. Čekají je Tvořivé dílničky pro děti od 14.00 do 18.00 hodin. 

Udělejte něco i vy pro své zdraví!

Těšíme se na vás ve středu 16. května od 10 do 18 hodin.

 

 

Zpět na přehled